Persimonihillo

27.10.2016
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Persimonihillo

Persimonihillo on hyvää paahtoleivän päällä. Sitä voi myös käyttää kakkujen täytteenä. Persimonihillo maustaa hienosti myös jogurtti- tai jäätelöannoksen.

Ainekset

1 1 kg persimoneja
2 1 sitruunan mehu ja raastettu kuori
3 1 kanelitanko
4 1 paketti (330 g) hillo-marmeladisokeria

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 409 g
Proteiinia 12 g
Rasvaa 3 g
Kuitua 21 g
Energiaa kJ 7401
Energiaa kcal 1769

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton, Kasvis, Vegaani
Ruokalajit Lisäkkeet
Ruokatyypit Säilöntä
Pääruoka-aine Hedelmät

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja paloittele persimonit kattilaan. Pese sitruuna hyvin ja raasta kuori kattilaan. Puserra päälle sitruunan mehu ja lisää kanelitanko. Kuumenna seos kiehuvaksi ja anna kiehua pari minuuttia. Lisää hillo-marmeladisokeri ja keitä hiljalleen 10 minuuttia.
Purkita hillo kuumana puhtaisiin purkkeihin. Säilytä kylmässä.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: hillo
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5