Persiljapestoperunat

21.3.2014
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Persiljapestoperunat

Ainekset

6 annosta
1 1 kg kiinteitä pieniä perunoita
2 0,5 sitruunaa
Paistamiseen
1 öljyä
Persiljapesto
1 4 rkl pinjansiemeniä
2 1 valkosipulinkynsi
3 2 rkl parmesaaniraastetta
4 1 ruukku persiljaa
5 2 rkl oliiviöljyä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 23 g 139 g
Proteiinia 6 g 34 g
Rasvaa 11 g 65 g
Kuitua 2 g 12 g
Energiaa kJ 902 5413
Energiaa kcal 216 1294

Huom! Laskelmassa ei ole huomioitu: öljyä

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Sokeriton
Ruokalajit Lisäkkeet
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Pese perunat ja keitä kuorineen napakan kypsiksi. Anna jäähtyä tunnin ajan. Kuori ja lohko perunat neljän osaan ja paista öljyssä rapeiksi.

Raasta perunoiden joukkoon puolikkaan sitruunan kuori ja purista mehu. Jauha pinjansiemenet, valkosipulinkynsi, parmesaani ja persilja karkeaksi. Sekoita joukkoon öljy. Sekoita persiljapesto lämpimiin perunoihin.

Video

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5