Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Persikkasalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
(415/250 g) säilykepersikoita mehussa
1/2 kpl
Kiinankaalia
1 kpl
Ruukku jääsalaattia
1/2 kpl
Kurkkua

Kastike

1 rkl
Omenaviinietikkaa
1/2 kpl
Sitruunan mehu
1 rkl
Hunajaa
2 rkl
Oliiviöljyä
Ripaus suolaa ja mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Valuta persikat ja pilko ne lohkoiksi. Leikkaa kaali ja salaatti ohuiksi suikaleiksi. Leikkaa kurkku lohkoiksi. Sekoita ainekset keskenään. Sekoita kastikkeen aineet keskenään pullossa ravistaen ja valuta juuri ennen tarjoilua salaatin päälle.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 25.1.2005
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.