Persikkasalaatti

25.1.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Persikkasalaatti

Ainekset

4 annosta
1 1 prk (415/250 g) säilykepersikoita mehussa
2 0,5 kiinankaalia
3 1 ruukku jääsalaattia
4 0,5 kurkkua
Kastike
1 1 rkl omenaviinietikkaa
2 0,5 sitruunan mehu
3 1 rkl hunajaa
4 2 rkl oliiviöljyä
5 ripaus suolaa ja mustapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 17 g 68 g
Proteiinia 3 g 11 g
Rasvaa 7 g 29 g
Kuitua 2 g 8 g
Energiaa kJ 1 365 5459
Energiaa kcal 147 588

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Lisäkkeet, Helpot & nopeat, Edullinen
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Valuta persikat ja pilko ne lohkoiksi. Leikkaa kaali ja salaatti ohuiksi suikaleiksi. Leikkaa kurkku lohkoiksi. Sekoita ainekset keskenään. Sekoita kastikkeen aineet keskenään pullossa ravistaen ja valuta juuri ennen tarjoilua salaatin päälle.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
Avainsanat: kaali kurkku persikka
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5