Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Persikkaherkku

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Säilykepersikoita
1 kpl
Sitruunarahkaa
2 dl
Kuohukermaa
1 tl
Vaniljasokeria
1 kpl
Patukka cashewnugaata (jannis)

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Valuta persikat hyvin lävikössä ja kuutioi ne sitten pienehköiksi kuutioiksi. Vaahdota kerma ja rouhi nugaatanko. Sekoita rahkan joukkoon persikat, kermavaahto, vaniljasokeri ja suurin osa nugaarouheesta. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa hiukan sokeria. Lusikoi seos jälkiruokakulhoon tai annosmaljoihin. Sirottele pinnalle loppu nugaarouhe.

Miltä maistui?
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 19.5.2010
|
Muokattu: 5.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.