Persikkaherkku

19.5.2010
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Persikkaherkku

Ainekset

4 annosta
1 1 prk säilykepersikoita
2 1 prk sitruunarahkaa
3 2 dl kuohukermaa
4 1 tl vaniljasokeria
5 1 patukka cashewnugaata (Jannis)

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 9 g 35 g
Proteiinia 3 g 12 g
Rasvaa 21 g 84 g
Kuitua 1 g 3 g
Energiaa kJ 976 3902
Energiaa kcal 233 933

Reseptitiedot

Ruokalajit Jälkiruoat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Hedelmät

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Valuta persikat hyvin lävikössä ja kuutioi ne sitten pienehköiksi kuutioiksi. Vaahdota kerma ja rouhi nugaatanko. Sekoita rahkan joukkoon persikat, kermavaahto, vaniljasokeri ja suurin osa nugaarouheesta. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa hiukan sokeria. Lusikoi seos jälkiruokakulhoon tai annosmaljoihin. Sirottele pinnalle loppu nugaarouhe.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: persikka rahka
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5