Persikka-toscakakku

7.1.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Persikka-toscakakku

Ainekset

12 annosta
1 3 munaa
2 2 dl sokeria
3 2,5 dl vehnäjauhoja
4 1 dl mantelijauhetta
5 1,5 tl leivinjauhetta
6 100 g margariinia
Täyte
1 1 prk säilykepersikoita
Päälle
1 50 g margariinia
2 1 dl sokeria
3 0,5 dl kermaa tai maitoa
4 1 rkl vehnäjauhoja
5 100 g mantelilastuja

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 35 g 423 g
Proteiinia 7 g 82 g
Rasvaa 21 g 248 g
Kuitua 2 g 20 g
Energiaa kJ 1 482 17788
Energiaa kcal 354 4251

Reseptitiedot

Ruokalajit Leivonnaiset
Ruokatyypit Makeat leivonnaiset
Pääruoka-aine Hedelmät

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita keskenään kuivat aineet ja siivilöi vuorotellen taikinaan sulatetun margariinin kanssa.Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun (halkaisijaltaan 24 cm) irtopohjavuokaan.Paista 175 asteessa uunin alaosassa 30-35 minuuttia.Valuta persikat. Kiehauta kuorrutuksen aineet keskenään sekoittaen. Nosta kakku uunista, levitä persikanpuolikkaat kakun päälle ja peitä kuorrutuksella.Kuorruta kakkua vielä 225 asteessa noin 10 minuuttia

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5