Persikka-kaalisalaatti

25.1.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Persikka-kaalisalaatti

Ainekset

4 annosta
1 200 g vihreää kaalia
2 2 persikkaa tai 4 säilykepersikanpuolikasta
Kastike
1 1 rkl kevytmajoneesia
2 2 rkl sitruunanmehua
3 ripaus suolaa ja sokeria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 8 g 31 g
Proteiinia 1 g 4 g
Rasvaa 1 g 4 g
Kuitua 2 g 10 g
Energiaa kJ 195 779
Energiaa kcal 46 186

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton
Ruokalajit Lisäkkeet, Helpot & nopeat, Edullinen
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Raasta tai paloittele kaali pieneksi. Kuutioi persikat ja lisää kaalin joukkoon. Sekoita kastike ja lisää se salaattiin.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
Avainsanat: kaali majoneesi persikka
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5