Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Persikka-kaalisalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

200 g
Vihreää kaalia
2 kpl
Persikkaa tai 4 säilykepersikanpuolikasta

Kastike

1 rkl
Kevytmajoneesia
2 rkl
Sitruunanmehua
Ripaus suolaa ja sokeria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Raasta tai paloittele kaali pieneksi. Kuutioi persikat ja lisää kaalin joukkoon. Sekoita kastike ja lisää se salaattiin.

Miltä maistui?
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 25.1.2005
|
Muokattu: 4.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.