Perinteinen sianlihakastike

26.9.2006
6 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Perinteinen sianlihakastike

Ainekset

4 annosta
1 500 g porsaanlihasuikaleita
2 2 rkl margariinia
3 1 iso sipuli
4 3 rkl vehnäjauhoja
5 1 rkl sinappia
6 1 tl suolaa
7 0,25 tl rouhittua valkopippuria
8 5 dl vettä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 8 g 31 g
Proteiinia 24 g 97 g
Rasvaa 26 g 105 g
Kuitua 1 g 4 g
Energiaa kJ 1 512 6048
Energiaa kcal 362 1446

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Kastikkeet
Pääruoka-aine Sianliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Ruskista lihat omassa rasvassaan kuumalla pannulla ja siirrä lihapalat kattilaan. Kuori ja hienonna sipuli. Lisää pannulle rasva, hienonnettu sipuli ja jauhot. Ruskista. Lisää joukkoon kuumaa vesi ja kiehauta kastike tasaiseksi. Kaada kastike lihapalojen päälle kattilaan ja lisää joukkoon mausteet. Anna kastikkeen hautua miedolla lämmöllä noin 30 minuuttia tai kunnes liha on pehmeää. Tarjoile kastike keitettyjen perunoiden ja juureskiusauksen kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5