Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Perinteinen porkkanamuhennos

timer-icon15 min
Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta

Ainekset

250 g
Porkkanoita
2 dl
Vettä
Suolaa
2 dl
Maitoa
1 rkl
Vehnäjauhoja
Nokare voita

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Pese, kuori ja paloittele porkkanat pieniksi paloiksi. Keitä suolalla maustetussa vedessä kypsiksi. Valuta keitinvesi porkkanoista.

Sekoita maidon joukkoon jauhot ja valuta seos porkkanoiden joukkoon samalla sekoittaen. Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti. Lisää nokare voita ja survo esim. nuijalla. Mausta tarvittaessa suolalla.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.10.2013
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

105

439

2,0 g

1,0 g

15,5 g

11,5 g

3,0 g

4,5 g

0,2 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

2 dl Vettä,

Suolaa,

Nokare voita.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli