Perinteinen porkkanamuhennos

21.10.2013
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Perinteinen porkkanamuhennos

Ainekset

2 annosta
1 250 g porkkanoita
2 2 dl vettä
3 ripaus suolaa
4 2 dl maitoa
5 1 rkl vehnäjauhoja
6 nokare voita

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 14 g 28 g
Proteiinia 4 g 8 g
Rasvaa 2 g 4 g
Kuitua 2 g 5 g
Energiaa kJ 378 755
Energiaa kcal 90 180

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton, Kasvis
Ruokalajit Lisäkkeet, Helpot & nopeat, Edullinen
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Pese, kuori ja paloittele porkkanat pieniksi paloiksi. Keitä suolalla maustetussa vedessä kypsiksi. Valuta keitinvesi porkkanoista.

Sekoita maidon joukkoon jauhot ja valuta seos porkkanoiden joukkoon samalla sekoittaen. Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti. Lisää nokare voita ja survo esim. nuijalla. Mausta tarvittaessa suolalla.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: porkkana
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5