Penneä nakkikastikkeessa

18.10.2006
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Penneä nakkikastikkeessa

Ainekset

4 annosta
1 250 g kuorettomia pikku nakkeja
2 1 pieni sipuli
3 1 valkosipulinkynsi
4 1 rkl öljyä
5 1 prk (400 g) valmista pastakastiketta
6 1 dl maitoa tai vettä
7 mustapippuria
Lisäksi
1 pennepastaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 15 g 61 g
Proteiinia 12 g 50 g
Rasvaa 17 g 67 g
Kuitua 1 g 5 g
Energiaa kJ 1 101 4405
Energiaa kcal 263 1053

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Kastikkeet, Pastaruoat
Pääruoka-aine Makkara

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuullota öljyssä pannulla ensin hetken aikaa sipuleita ja lisää sitten nakit. Kääntele niin, että nakit saavat hieman väriä. Lisää pastakastike sekä maito tai vesi. Anna kiehua miedolla lämmöllä kannen alla noin 10 minuuttia. Tarjoa keitetyn pennepastan kanssa.

© SOK
Avainsanat: nakki
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5