Penneä nakkikastikkeella

30.1.2007
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Penneä nakkikastikkeella

Ainekset

4 annosta
1 250 g kuorettomia pikku nakkeja
2 1 pieni sipuli
3 1 valkosipulinkynsi
4 1 rkl öljyä
5 1 prk (400 ml)valmista pastakastiketta
6 1 dl maitoa tai vettä
7 mustapippuria
Lisäksi:
1 pennepastaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 14 g 57 g
Proteiinia 12 g 48 g
Rasvaa 17 g 67 g
Kuitua 1 g 5 g
Energiaa kJ 1 077 4309
Energiaa kcal 258 1030

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Pastaruoat
Pääruoka-aine Makkara
Makuja maailmalta Italialainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuullota öljyssä pannulla ensin hetken aikaa sipuleita ja lisää sitten nakit. Kääntele niin, että nakit saavat hieman väriä. Lisää pastakastike sekä maito tai vesi. Anna kiehua miedolla lämmöllä kannen alla noin 10 minuuttia. Tarjoa keitetyn pennepastan kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
Avainsanat: nakki
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5