Penneä ja broileria

4.1.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Penneä ja broileria

Ainekset

4 annosta
1 400 g penne-pastaa tai makaroneja
2 vettä, suolaa
3 300 g hunajamarinoituja broilerinsuikaleita
4 2 rkl öljyä
5 1 - 2 valkosipulin kynttä
6 2 varsisellerin vartta
7 1 punainen paprika
8 1 vihreä paprika
9 2 - 3 rkl makeaa chilikastiketta
10 2 dl vettä
11 1 rkl Maizena-suurustetta vaaleille kastikkeille ja keitoille
12 1 - 2 dl kivettömiä mustia oliiveja
13 suolaa, sitruunapippuria
14 1 tl rakuunaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 74 g 295 g
Proteiinia 26 g 103 g
Rasvaa 17 g 67 g
Kuitua 6 g 22 g
Energiaa kJ 2 308 9230
Energiaa kcal 552 2206

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Broileri ja kalkkuna

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan, valuta ja jätä odottamaan kattilaan. Kypsennä broilerisuikaleet öljyssä paistinpannulla sekoitellen. Kypsymisaika on noin 10 minuuttia.Lisää joukkoon kypsymisen aikana kuoritut ja suikaloidut valkosipulinkynnet ja suikaloitu varsiselleri sekä paprikat, joista olet poistanut kannat ja siemenkodat. Sekoita.Mausta seos hyvin. Lisää vesi ja suuruste. Sekoita ja kiehauta. Lisää lopuksi oliivit ja yrttimauste.Kaada seos pastan sekaan ja nostele sekaisin kahdella haarukalla. Tarjoa heti juustoraasteen kanssa.

Teksti:
Kuvat: Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5