Peltipizza

24.3.2011
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Peltipizza

Peltipizza on helppo herkku esimerkiksi illanistujaisiin. Jauheliha sopii peltipizzaan, mutta sen voi myös täyttää oman maun mukaan.

Ainekset

6 annosta
Taikina
1 2 dl vettä
2 25 g hiivaa
3 4 - 5 dl vehnäjauhoja
Täyte
1 3 dl tomaattipastakastiketta
2 400 g jauhelihaa
3 ripaus suolaa
4 ripaus mustapippuria
5 1 tl oreganoa (kuivattua)
6 0,5 rasiaa kirsikkatomaatteja
7 3 - 4 dl mozzarellaraastetta
8 oliiviviipaleita
9 rucolasalaattia

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 39 g 236 g
Proteiinia 22 g 135 g
Rasvaa 22 g 131 g
Kuitua 3 g 20 g
Energiaa kJ 1 866 11196
Energiaa kcal 446 2676

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat
Pääruoka-aine Jauheliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen ja lisää loput aineet. Alusta taikina ja anna kohota noin 15 minuuttia. Kauli taikinasta uunipellin kokoinen levy. Nosta pohja leivinpaperoidulle pellille. Levitä päälle kastike. Ruskista liha, mausta ja anna jäähtyä. Halkaise tomaatit ja levitä täytteet pohjalle. Ripottele pinnalle juustoa. Paista 250 °C:ssa noin 15 minuuttia.Tarjoile rucolasalaatin kanssa.

© SOK
Avainsanat: jauheliha pitsa pizza
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5