Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pekonipihvit ja vuohenjuustoperunat

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 kpl
(à 150 g) naudan sisäfileepihviä
4 kpl
Pekoniviipaletta
Voita tai öljyä paistamiseen
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Vuohenjuustoperunat:

750 g
Pakastevalkosipuliperunoita
100 g
Vuohenjuustoviipaleita
3 dl
Ruokakermaa
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Valmista perunat. Levitä jäiset perunaviipaleet kerroksittain murennetun vuohenjuuston kanssa. Sekoita kerma ja mausteet ja kaada perunoiden päälle. Kypsennä vuokaa 200-asteisessa uunissa noin tunti.Ota pihvit huoneenlämpöön hyvissä ajoin ennen paistamista. Kierrä pekoniviipaleet lihojen ympärille ja kiinnitä ne cocktailtikuilla. Paista pihvit kuumalla pannulla nopeasti molemmin puolin noin 20 sekuntia per puoli. Mausta molemmin puolin ja aseta uuninkestävään vuokaan. Kypsennä 200-asteissa uunissa kunnes mittari näyttää sisälämmöksi 58 °C, jolloin liha on medium-kypsää, tai 64 °C, jolloin se on kypsää.

Miltä maistui?
Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 10.11.2011
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.