Pekonipihvit ja vuohenjuustoperunat

10.11.2011
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Pekonipihvit ja vuohenjuustoperunat

Ainekset

4 annosta
1 4 (à 150 g) naudan sisäfileepihviä
2 4 pekoniviipaletta
3 voita tai öljyä paistamiseen
4 ripaus suolaa
5 ripaus rouhittua mustapippuria
Vuohenjuustoperunat:
1 750 g pakastevalkosipuliperunoita
2 100 g vuohenjuustoviipaleita
3 3 dl ruokakermaa
4 ripaus suolaa
5 ripaus rouhittua mustapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 30 g 122 g
Proteiinia 44 g 178 g
Rasvaa 32 g 129 g
Kuitua 2 g 8 g
Energiaa kJ 2 491 9965
Energiaa kcal 596 2382

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Naudanliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Valmista perunat. Levitä jäiset perunaviipaleet kerroksittain murennetun vuohenjuuston kanssa. Sekoita kerma ja mausteet ja kaada perunoiden päälle. Kypsennä vuokaa 200-asteisessa uunissa noin tunti.Ota pihvit huoneenlämpöön hyvissä ajoin ennen paistamista. Kierrä pekoniviipaleet lihojen ympärille ja kiinnitä ne cocktailtikuilla. Paista pihvit kuumalla pannulla nopeasti molemmin puolin noin 20 sekuntia per puoli. Mausta molemmin puolin ja aseta uuninkestävään vuokaan. Kypsennä 200-asteissa uunissa kunnes mittari näyttää sisälämmöksi 58 °C, jolloin liha on medium-kypsää, tai 64 °C, jolloin se on kypsää.

© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5