Pekonileivät

9.11.2015
2 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Pekonileivät

Rapeat toastit kätkevät sisälleen italialaisia makuja.

Ainekset

2 annosta
1 4 paahtoleipäviipaletta
2 1 (125 g) mozzarellapallo
3 1 tomaatti
4 4 isoa basilikanlehteä
5 1 paketti (170 g) pekonia

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 27 g 54 g
Proteiinia 30 g 59 g
Rasvaa 30 g 60 g
Kuitua 3 g 6 g
Energiaa kJ 2 098 4195
Energiaa kcal 502 1003

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Aamu-, väli- ja iltapalat, Lounas, Välipalat
Pääruoka-aine Sianliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Viipaloi mozzarella ja tomaatti. Jaa viipaleet kahdelle paahtoleivälle. Aseta päälle basilikanlehdet ja kansiksi toiset paahtoleivät. Kääri leipien ympärille pekoniviipaleet ristikkäin. Paista leivät pannulla keskilämmöllä käännellen rapeiksi ja kauniin ruskeiksi.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5