Pekonifilee

24.11.2011
2 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Pekonifilee

Ainekset

4 annosta
1 700 g maustamatonta porsaan sisäfileetä
2 1 tl suolaa
3 2 tl provencen-yrttiseosta
4 2 rkl sinappia
5 150 g pekonia

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 1 g 5 g
Proteiinia 42 g 166 g
Rasvaa 22 g 89 g
Kuitua 0 g 1 g
Energiaa kJ 1 549 6196
Energiaa kcal 370 1481

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Sianliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Nosta filee huoneenlämpöön noin tuntia ennen valmistusta. Poista fileestä kalvot. Mausta liha suolalla ja yrttisekoituksella. Sivele pinnalle sinappia. Kääri pekonisuikaleet fileen ympärille siten, että pekonin saumakohdat jäävät fileen alle. Kypsennä 200-asteisessa uunissa, kunnes sisälämpötila näyttää 74 °C. Leikkaa viipaleiksi.

© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5