Pekoni-tonnikalaleivät

16.6.2006
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Pekoni-tonnikalaleivät

Ainekset

5 annosta
1 170 g pekonia
2 1 prk tonnikalaa vedessä
3 1 dl majoneesia
4 2 tl sinappia
5 10 viipaletta paahtoleipää
6 2 tomaattia
7 salaattia

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 28 g 141 g
Proteiinia 17 g 87 g
Rasvaa 21 g 106 g
Kuitua 4 g 18 g
Energiaa kJ 1 562 7812
Energiaa kcal 373 1867

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat
Ruokatyypit Kalaruoat
Pääruoka-aine Sianliha, Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Paista pekoni miedolla lämmöllä pannulla. Jäähdytä ja paloittele. Valuta tonnikala. Sekoita majoneesin joukkoon pekoni, tonnikala ja sinappi. Viipaloi tomaatit. Levitä kaikille leiville tonnikalatäytettä. Pane viidelle leivälle tomaattia ja salaattia. Paina leipien päälle pelkkää täytettä sisältävä leipä. Leikkaa leivät puoliksi kolmion muotoon. Tarjoile ilta- tai välipalana, retkellä tai noutopöydässä.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5