Pekoni-possupihvit ja kukkakaalimuusi

25.3.2012
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Pekoni-possupihvit ja kukkakaalimuusi

Ainekset

4 annosta
1 1 (noin 500 g) porsaan sisäfilee
2 1 rkl margariinia ja öljyä
3 2 rkl punaista thai-currytahnaa
4 ripaus suolaa
5 1 paketti (140 g) pekoniviipaleita
Kukkakaalimuusi
1 1 iso (noin 700 g) kukkakaali
2 1 valkosipulinkynsi
3 3 rkl kermaa
4 2 rkl voita
5 ripaus suolaa
6 ripaus rouhittua mustapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 6 g 24 g
Proteiinia 36 g 142 g
Rasvaa 24 g 98 g
Kuitua 4 g 17 g
Energiaa kJ 1 618 6470
Energiaa kcal 386 1546

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Sianliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Ota filee huoneenlämpöön noin tunti ennen kypsentämistä. Leikkaa filee viipaleiksi ja hakkaa ne ohuemmiksi lihanuijalla tai nyrkillä. Ruskista pihvit nopeasti pannulla molemmin puolin. Sipaise pintaan currytahnaa ja mausta kevyesti suolalla. Kääri pihvien ympärille pekoniviipaleet. Nosta pihvit 225-asteisen uunin keskitasolle 10 minuutiksi. Sammuta uuni ja jätä jälkilämpöön kukkakaalimuusin valmistuksen ajaksi. Keitä paloiteltu kukkakaali ja valkosipulinkynsi suolalla maustetussa vedessä täysin kypsiksi. Nosta pihvit uunista ja peitä foliolla. Valuta kukkakaalit ja lisää joukkoon kerma, voi ja ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria. Soseuta tasaiseksi muusiksi.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5