Pekoni-porsaanfileepihvit

4.1.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Pekoni-porsaanfileepihvit

Ainekset

4 annosta
1 8 kpl noin 6 cm:n palaa porsaan sisäfileetä
2 2 rkl öljyä
3 8 amerikanpekoniviipaletta
4 suolaaja mustapippurirouhetta
Marinadi:
1 1 salottisipuli silputtuna
2 2 rkl soijaa
3 0,5 dl rypsiöljyä
4 suolaa
5 1 tl pippurisekoitusta
6 3 - 4 valkosipulin kynttä murskattuna

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 2 g 6 g
Proteiinia 46 g 183 g
Rasvaa 36 g 145 g
Kuitua 0 g 1 g
Energiaa kJ 2 144 8577
Energiaa kcal 512 2050

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Sianliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sekoita ainekset keskenään ja pane fileepalat marinadiin noin 4-5 tunniksi.Kuivaa pihvit talouspaperilla. Kiedo pekoniviipaleet pihvien ympärille ja kiinnitä ne tikulla. Paista pihvit öljyssä kuumalla pannulla nopeasti molemmin puolin. Anna hautua kypsiksi uunissa perunoiden kanssa noin 15 minuuttia. Mausta pihvit

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5