Pekoni-kasviskastike

4.1.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Pekoni-kasviskastike

Ainekset

4 annosta
1 150 g pekonikuutioita
2 2 - 3 naurista
3 2 - 4 porkkanaa
4 1 pieni kesäkurpitsa
5 2 rkl vehnäjauhoja
6 5 dl vettä
7 0,5 tl suolaa
8 mustapippurirouhetta
9 kermaa halutessasi
10 persiljasilppua

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 10 g 41 g
Proteiinia 6 g 25 g
Rasvaa 14 g 58 g
Kuitua 3 g 12 g
Energiaa kJ 818 3270
Energiaa kcal 196 782

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Kastikkeet
Pääruoka-aine Sianliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja suikaloi nauriit. Raaputa ja suikaloi porkkanat. Suikaloi kesäkurpitsa. Kypsennä pekoni keskilämmöllä kattilassa sekoittaen ja hiukan ruskistaen. Lisää kasvissuikaleet ja jauhot. Kuumenna hetki sekoittaen.Lisää vesi ja mausteet sekä makusi mukaan maun pehmentäjäksi kermaa. keitä kastiketta 5-10 minuuttia niin, että kasvikset ovat vielä hiukan kovia. Silppua sekaan lopuksi runsaasti persiljaa.Tarjoa kastike pastan kanssa.

Teksti:
Kuvat: Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5