Pekoni-fileepihvit

4.1.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Pekoni-fileepihvit

Ainekset

4 annosta
1 600 g porsaan sisäfileetä
2 8 pekoniviipaletta, mieluiten amerikanpekonia
3 suolaa ja pippuriseosta
4 0,5 tl öljyä paistamiseen

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 0 g 0 g
Proteiinia 34 g 138 g
Rasvaa 16 g 64 g
Kuitua 0 g 0 g
Energiaa kJ 1 178 4714
Energiaa kcal 282 1127

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Sianliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Leikkaa liha poikkisyin paksuhkoiksi pihveiksi ja nuiji niitä nyrkillä hakaten hiukan litteämmiksi. Mausta pihvit pippurirouheella ja kiedo niiden ympärille pekonisuikaleet, jotka kiinnität vielä tikuilla.Kuumenna paistinpannu keskilämmöllä ja lisää pannuun öljy. Kypsennä pihvit hitaasti molemmin puolin kypsiksi ja mausta lopuksi aivan pienellä ripauksella suolaa.Tarjoa pihvien kanssa ensin keitettyä ja sitten sipulin kanssa voissa paistettua tattaria (kokonaisia tattarisuurimoita) ja kevyesti paistettua kesäkurpitsaa, jonka pinnalle ripottelet hiukan salaattimausteseosta ja juustoraastetta.

© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5