Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pekoni-fileepihvit

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

600 g
porsaan sisäfileetä
pippuriseosta
8 kpl
pekoniviipaletta, mieluiten amerikanpekonia
1/2 tl
öljyä paistamiseen
suolaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Leikkaa liha poikkisyin paksuhkoiksi pihveiksi ja nuiji käsin hiukan litteämmiksi. Mausta pihvit pippurirouheella, kiedo ympärille pekonisuikaleet ja kiinnitä ne tikuilla.

600 g
porsaan sisäfileetä
8 kpl
pekoniviipaletta, mieluiten amerikanpekonia
pippuriseosta
2

Kuumenna paistinpannu keskilämmöllä ja lisää pannuun öljy. Kypsennä pihvit hitaasti molemmin puolin kypsiksi ja mausta lopuksi aivan pienellä ripauksella suolaa.

1/2 tl
öljyä paistamiseen
suolaa
3

Tarjoa pihvien kanssa keitettyä, sipulin kanssa voissa paistettua, tattaria (kokonaisia tattarisuurimoita) ja kevyesti paistettua kesäkurpitsaa, jonka pinnalle on ripoteltu hiukan salaattimausteseosta ja juustoraastetta.

Miltä maistui?
Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 4.1.2005
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.