Pehmeät omenat

15.12.2004
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Pehmeät omenat

Ainekset

1 4 kpl isoa omenaa
2 1 dl vettä
3 0,5 dl sokeria
4 1 tl kanelia

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 96 g
Proteiinia 1 g
Rasvaa 1 g
Kuitua 12 g
Energiaa kJ 1704
Energiaa kcal 407

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Jälkiruoat, Helpot & nopeat, Edullinen
Pääruoka-aine Hedelmät

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Pese ja paloittele omenat. Kuori omenat halutessasi. Mittaa ainekset kattilaan ja keitä miedolla lämmöllä, kunnes omenat ovat pehmenneet (noin 5 minuuttia). Tarjoa köyhien ritarien, lettujen tai vohveleiden kanssa. Seuraksi sopii myös vaniljakastike, -vaahto tai jäätelö.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
Avainsanat: omena
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5