Pehmeä fenkoli-perunakeitto

1.3.2007
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Pehmeä fenkoli-perunakeitto

Ainekset

1 2 sipulia
2 3 vartta salaattifenkolia
3 1 kg jauhoisia perunoita
4 1,5 l kasvislientä tai perunoiden keitinvesi
5 0,5 dl paahdettuja mantelilastuja
6 1 - 1,5 dl kuohukermaa
7 kuullottamiseen rasvaa, mieluiten oliiviöljyä
8 ruohosipulia
9 suolaa

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 228 g
Proteiinia 38 g
Rasvaa 83 g
Kuitua 55 g
Energiaa kJ 7676
Energiaa kcal 1835

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Keitot
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuullota pieneksi silputtu sipuli rasvassa. Lisää pieneksi lohkotut kuoritut perunat ja paloiteltu fenkoli. Anna vihannesten hautua kannen alla miedolla lämmöllä pehmeiksi. Lisää liemi sekä paahdetut mantelilastut. Keitä seosta hiljalleen noin 15 minuuttia. Soseuta keitto ja lisää kerma. Mausta ja suurusta tarvittaessa. Koristele ruohosipulisilpulla.

© SOK
Avainsanat: kasviskeitto peruna
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5