Patee- ja juustopalat

20.2.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)

Ainekset

1 1 paketti rukiista kokojyväleipää, esim. Täysjyvä Real
2 maksapateeta
3 kivettömiä, maustettuja oliiveja
4 sinihomejuustoa
5 siemenettömiä viinirypäleitä tai kuorittuja saksanpähkinöitä
6 valkosipulilevitettä halutessasi

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Helpot & nopeat

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sipaise leipäviipaleille levitettä ja jaa viipaleet pieniksi paloiksi. Nosta päälle paksut, samankokoiset palat maksapasteijaa. Työnnä tikut leipään asti ja niiden päihin oliivit. Tai päällystä leipäpalat juustokolmioilla, lävistä tikuilla ja koristele rypäleillä.Voit myös ottaa paksusta pateeviipaleesta muotilla kakkuja vadille tai painaa pähkinänpuolikkaan homejuustokuutioon.Varaa jokaiselle syöjälle jokaista pikkupalaa ainakin 2 kpl.Valmista tikkupalat huolella sarjatyönä lautasille etukäteen. Säilytä ne jääkaapissa tarjoamiseen asti.

Teksti:
Kuvat: Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5