Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Patapaisti

Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta

Ainekset

1 - 1 1/2 kg
Naudan sisäpaistia
1 rkl
Voita
1 rkl
Öljyä
1/2 rkl
Suolaa
2 - 3 rkl
Vehnäjauhoja
4 dl
Vettä
10 kpl
Maustepippuria
1 - 2 kpl
Sipulia
2 kpl
Porkkanaa
1 dl
Kermaa halutessasi

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuivaa lihan pinta paperiin. Laita rasvat pataan ja kuumenna ruskistamatta. Nosta liha rasvaan leikkauspinta edellä ja ruskista se kauniisti joka puolelta.Ripottele paistin pintaan suola ja jauhot. Kääntele lihaa vielä ja lisää sitten vesi, pippurit ja kuoritut sipulit sekä porkkanat. Kiehauta. Käännä liha ja alenna levyn lämpöä.Hauduta liha kannen alla kypsäksi. Kypsymisaika on noin 1 tunti. Käännä lihaa välillä. Lisää pataan tarpeen mukaan vettä ja lopuksi kermaa.

Miltä maistui?
Resepti:
PIrjo Muurinen
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 4.1.2005
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.