Pastaa ja broilerinmaksaa

3.1.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Pastaa ja broilerinmaksaa

Ainekset

2 annosta
1 1 sipuli
2 2 valkosipulin kynttä
3 2 rkl voita tai margariinia
4 250 g broilerinmaksaa
5 2 dl kuohu- tai ruoanvalmistuskermaa
6 1 tl oreganoa
7 1 tl kirveliä
8 0,5 tl suolaa
9 0,5 tl rouhittua mustapippuria
10 2 rkl kaprista halutessasi

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 10 g 20 g
Proteiinia 27 g 54 g
Rasvaa 26 g 53 g
Kuitua 0 g 1 g
Energiaa kJ 1 617 3234
Energiaa kcal 386 773

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Kastikkeet, Pastaruoat
Pääruoka-aine Broileri ja kalkkuna

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja hienonna sipulit, puhdista tarvittaessa maksat ja paloittele ne. Ruskista maksapalat nopeasti rasvassa pannulla ja siirrä sivuun. Kuullota pannulla silputut sipulit. Lisää kerma, kaprikset ja mausteet. Anna kiehua noin 5 minuutin ajan. Lisää maksa ja tarjoile esimerkiksi kierrepastan kanssa. Koristele tuorein yrtein.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
Avainsanat: broileri kana maksa pasta
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5