Pasha

20.2.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Pasha

Ainekset

1 1 prk rahkaa
2 1 keltuainen
3 0,5 dl sokeria
4 0,5 dl mantelirouhetta
5 1 tl vaniljasokeria
6 0,25 dl korintteja tai rusinoita
7 0,5 dl sukaatteja tai kuivattuja papaijan tai ananaksen paloja
8 1 dl vispikermaa
Tarjoiluun
1 hedelmiä

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 57 g
Proteiinia 37 g
Rasvaa 25 g
Kuitua 4 g
Energiaa kJ 2568
Energiaa kcal 614

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton
Ruokalajit Jälkiruoat
Pääruoka-aine Hedelmät

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sekoita rahkan joukkoon keltuainen ja sokerit. Hienonna rusinat tai korintit ja kuivatut hedelmät. Sukaatinpalat voi käyttää sellaisenaan. Sekoita mantelirouhe ja hedelmänpalat rahkaseokseen.Vaahdota kerma ja lisää rahkan joukkoon.Kaada seos pashamuottiin tai käytä 1x4 -kokoista kahvinsuodatinta, jossa ei ole tippalukkoa. Aseta suodatinpaperi suodattimeen ja kaada seos siihen. Paina massa tiiviiksi, tasoita pinta, peitä kelmulla ja nosta kulhossa jääkaappiin.Anna nesteen valua yön yli. Kumoa tarjolle ja koristele hedelmillä.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
Avainsanat: pasha rahka
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5