Parsakaalipiirakka

7.1.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Parsakaalipiirakka

Ainekset

4 annosta
Pohja
1 100 g voita tai margariinia
2 1,5 dl vehnäjauhoja
3 1,5 dl grahamjauhoja
4 2 rkl pellavarouhetta
5 0,5 dl kylmää vettä
Täyte
1 400 g parsakaalia
2 1 rkl hienonnettua kynteliä
3 1 rkl hienonnettua rakuunaa
4 1 rkl hienonnettua persiljaa
5 hyppysellinen suolaa
6 2 dl kevytkermaa
7 2 dl kermaviiliä
8 2 dl juustoraastetta
9 1 muna

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 37 g 147 g
Proteiinia 22 g 89 g
Rasvaa 37 g 147 g
Kuitua 7 g 28 g
Energiaa kJ 2 370 9482
Energiaa kcal 566 2266

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Leivonnaiset
Ruokatyypit Suolaiset leivonnaiset
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Nypi voi, jauhot ja pellavarouhe murumaiseksi. Lisää vesi ja painele taikina piirakkavuoan pohjalle.Jaa parsakaali lohkoihin jakeitä sitä pari minuuttia suolalla maustetussa vedessä. Sekoita parsakaaliin yrtit ja kaada seos taikinapohjan päälle. Sekoita keskenään loput aineet ja kaada seos vuoan päälle. Paista 175 asteessa noin 40 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5