Parsakaalipasta

20.1.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Parsakaalipasta

Ainekset

4 annosta
1 500 g parsakaalia
2 1 prk maustettua ruoanlaittofraichea
Tarjoiluun
1 parmesaanijuustoa
2 keitettyä pastaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 5 g 21 g
Proteiinia 8 g 31 g
Rasvaa 7 g 27 g
Kuitua 3 g 13 g
Energiaa kJ 472 1889
Energiaa kcal 113 452

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Kastikkeet, Pastaruoat
Pääruoka-aine Kasvikset
Makuja maailmalta Italialainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Pese ja paloittele parsakaalin varret ja nuput. Keitä suolalla maustetussa vedessä kypsäksi. Kaada keitinvesi pois. Survo parsakaalit kattilassa perunansurvimella karkeaksi muhennokseksi. Lisää ruoanlaittofraiche. Sekoita tasaiseksi ja lisää keitetyn pastan joukkoon. Tarjoile.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
Avainsanat: parsakaali pasta
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5