Parsakaalicurry

20.9.2008
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Parsakaalicurry

Ainekset

4 annosta
1 2 rkl oliiviöljyä
2 1 sipuli
3 2 valkosipulin kynttä
4 1 tl jeeraa eli juustokuminaa
5 1 tl korianteria
6 chilijauhetta
7 1 prk (à 400 g) kuorittuja säilyketomaatteja
8 3 dl vettä
9 1 (kana)liemikuutio
10 600 g parsakaalia
11 1 prk (à 425/265 g) kikherneitä
12 150 g pakastepinaattia

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 20 g 78 g
Proteiinia 14 g 58 g
Rasvaa 10 g 38 g
Kuitua 9 g 37 g
Energiaa kJ 944 3777
Energiaa kcal 226 903

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuumenna öljy kasarissa. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuullota sipuleita öljyssä muutama minuutti. Lisää mausteet ja jatka minuutin ajan. Lisää tomaatit, vesi ja liemikuutio. Pese ja leikkaa parsakaali pieniksi kukinnoiksi. Valuta kikherneet liemestään. Lisää parsakaali, kikherneet ja pinaatti curryyn ja hauduta kannen alla 10 minuuttia, kunnes parsakaali on pehmeää. Tarjoa keitetyn riisin kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5