Parsakaali-sitruunapasta

28.6.2016
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Parsakaali-sitruunapasta

Herkullinen parsakaalihöystö syntyy pastan kypsyessä. Ruoasta tulee kevyempi, jos käytät vähärasvaista ranskankermaa ja kevytjuustoraastetta.

Ainekset

4 annosta
1 300 g spagettia
2 1 iso parsakaali
3 1 - 2 valkosipulinkynttä
4 2 rkl oliiviöljyä
5 2 dl ranskankermaa
6 2 tl raastettua sitruunan kuorta
7 1 - 2 rkl sitruunamehua
8 1 dl raastettua parmesaania
9 0,75 tl suolaa
10 0,5 tl mustapippuria
11 tuoretta basilikaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 54 g 218 g
Proteiinia 17 g 69 g
Rasvaa 19 g 76 g
Kuitua 6 g 25 g
Energiaa kJ 1 939 7757
Energiaa kcal 464 1854

Reseptitiedot

Ruokavalio Kasvis
Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat, Edullinen, Lounas
Ruokatyypit Pastaruoat
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Hakkaa parsakaali veitsellä karkeaksi rouheeksi. Hienonna valkosipulinkynnet. Kuumenna kaalirouhetta ja valkosipulia öljyssä pari minuuttia. Lisää ranskankerma, sitruunankuoriraaste ja -mehu, parmesaaniraaste ja mausteet. Kääntele seos kuuman spagetin joukkoon. Silppua pinnalle basilikaa.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5