Parsakaali-sinihomejuustokeitto

25.10.2011
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Parsakaali-sinihomejuustokeitto

Ainekset

4 annosta
1 1 (300 g) parsakaalia
2 200 g jauhoista perunaa
3 1 sipuli
4 6 dl kasvislientä
5 1 prk (2,5 dl) sinihomejuusto-ruokakermaa
6 1 tl rakuunaa
7 ripaus suolaa tarvittaessa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 13 g 53 g
Proteiinia 7 g 28 g
Rasvaa 8 g 31 g
Kuitua 3 g 11 g
Energiaa kJ 638 2550
Energiaa kcal 152 609

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat
Ruokatyypit Keitot
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Huuhtele ja paloittele parsakaalin nuput ja parsakaalin varret. Kuori ja paloittele perunat. Kuori ja hienonna sipuli. Keitä parsakaalinvarsia, perunaa ja sipulia kasvisliemessä 10 minuuttia. Lisää parsakaalin nuput ja ruokakerma. Keitä vielä 5–8 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä.Soseuta keitto ja mausta rakuunalla. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa ripaus suolaa.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5