Parsakaali-purjokeitto

29.12.2015
4 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Parsakaali-purjokeitto

Kasvissosekeitossa on purjoa, perunaa ja parsakaalia. Kasviskeitto saa makua ja täyteläisyyttä mascarponejuustosta.

Ainekset

4 annosta
1 1 (200 g) purjo
2 2 (150 g) jauhoista perunaa
3 25 g voita
4 8 dl vettä
5 2 kasvisliemikuutio
6 1 (300 g) parsakaali
7 1 prk (200 g) mascarponejuustoa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 8 g 34 g
Proteiinia 10 g 38 g
Rasvaa 27 g 109 g
Kuitua 3 g 13 g
Energiaa kJ 1 328 5312
Energiaa kcal 318 1270

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton, Kasvis
Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat, Edullinen
Ruokatyypit Keitot
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Halkaise purjo ja huuhtele hyvin. Pilko pieniksi. Kuori ja paloittele perunat. Kääntele purjoa voissa kattilan pohjalla muutama minuutti. Lisää vesi, liemikuutiot ja perunat. Keitä 5 minuuttia.

Paloittele parsakaali ja lisää keittoon. Keitä täysin kypsiksi, noin 8 minuuttia. Lisää mascarponejuusto ja soseuta keitto tasaiseksi.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5