Parsakaali-pinaattikeitto

18.12.2014
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Parsakaali-pinaattikeitto

Maukas arkikeitto syntyy helposti ja edullisesti. Tässä pinaattikeitossa on mm. pinaattia, parsakaalia ja sulatejuustoa. Tarjoa parsakaali-pinaattikeitto halutessasi keitettyjen kananmunien kanssa.

Ainekset

4 annosta
1 50 g margariinia
2 3 rkl vehnäjauhoja
3 8 dl maitoa
4 1 pussi (150 g) pakastepinaattia
5 1 pussi (200 g) parsakaalia
6 1 pussi (150 g) murennettua sulatejuustoa
7 0,5 tl suolaa
8 ripaus rouhittua valkopippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 17 g 67 g
Proteiinia 14 g 57 g
Rasvaa 22 g 90 g
Kuitua 2 g 8 g
Energiaa kJ 1 365 5461
Energiaa kcal 326 1305

Reseptitiedot

Ruokavalio Kasvis
Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat, Helpot & nopeat, Lounas
Ruokatyypit Keitot
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sulata margariini pinnoitetussa kattilassa. Lisää jauhot hyvin sekoittaen. Anna jauhojen kiehahtaa. Lisää maito ohuena nauhana samalla koko ajan sekoittaen. Lisää joukkoon pinaatin- ja parsakaalinpalat. Anna kiehua noin 5 minuuttia välillä sekoittaen. Lisää juusto, mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita kunnes juusto on sulanut. Soseuta keitto tasaiseksi. Tarjoile halutessasi keitettyjen kananmunien kera.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5