Parsakaali-pastasalaatti

25.6.2012
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Parsakaali-pastasalaatti

Ainekset

4 annosta
1 450 g parsakaalia
2 250 g pastaa
3 10 retiisiä
4 7 - 10 kpl aurinkokuivattua tomaattia
5 1 ruukku rucolaa tai muuta salaattia
Kastike
1 2 - 3 rkl pestokastiketta
2 2 rkl oliiviöljyä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 47 g 189 g
Proteiinia 14 g 56 g
Rasvaa 16 g 62 g
Kuitua 7 g 28 g
Energiaa kJ 1 623 6491
Energiaa kcal 388 1551

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Salaatit, Pastaruoat
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Huuhtele parsakaali ja leikkaa se pieniksi kukinnoiksi. Höyrytä parsakaali lähes kypsäksi. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta pasta ja sekoita siihen kastike. Yhdistä parsakaali ja pasta. Pese retiisit huolellisesti ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi. Silppua aurinkokuivatut tomaatit. Lisää salaattiin lopuksi retiisit, aurinkokuivatut tomaatit ja huuhdeltu rucola.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: parsakaali pasta salaatti
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5