Parsa-pastasalaatti

11.5.2010
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Parsa-pastasalaatti

Ainekset

4 annosta
1 450 g vihreää parsaa
2 200 g simpukkapastaa
3 250 g kirsikkatomaatteja
4 4 kevätsipulinvartta
5 3 rkl hienonnettua tilliä
6 1 prk parmesaanilastuja (80 g)
Kastike
1 1 rkl sitruunamehua (tai valkoviinietikkaa)
2 2 rkl oliiviöljyä
3 ripaus suolaa
4 ripaus rouhittua mustapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 38 g 153 g
Proteiinia 14 g 55 g
Rasvaa 15 g 59 g
Kuitua 7 g 28 g
Energiaa kJ 1 436 5742
Energiaa kcal 343 1372

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat, Piknik
Ruokatyypit Salaatit, Pastaruoat
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja jäähdytä se. Leikkaa parsoista puumainen tyviosa pois ja keitä parsoja 3-4 minuuttia suolalla maustetussa vedessä. Valuta ja jäähdytä nopeasti jääkylmässä vedessä. Pese ja puolita tomaatit. Hienonna kevätsipulit ja tilli. Paloittele parsat ja sekoita salaatin ainekset keskenään. Sekoita kastikkeen ainekset ja valuta salaatin joukkoon. Kääntele kevyesti ja nosta salaatti tarjoiluastiaan.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5