Parmesaanibroileri ja yrtticouscous

25.2.2016
3 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Parmesaanibroileri ja yrtticouscous

Parmesaanikuorrutus pitää pannulla paistetun broilerinfileen mehevänä. Tarjoa lisäkkeenä yrtticouscousia ja halutessasi kastikkeena maustamatonta jogurttia.

Ainekset

4 annosta
1 400 g broilerin ohuita fileepihvejä tai sisäfileetä
2 2 munaa
3 1,5 dl raastettua parmesaanijuustoa
4 1 dl korppujauhoja
5 1 tl oreganoa
6 0,5 tl suolaa
7 0,5 tl mustapippuria
Paistamiseen
1 öljyä
Lisäksi
1 3 dl couscousia
2 0,5 sitruunan mehu
3 1 rkl voita
4 1 rkl oliiviöljyä
5 1 dl silputtua basilikaa tai persiljaa
6 0,5 dl silputtua minttua
7 suolaa
8 mustapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 52 g 207 g
Proteiinia 38 g 150 g
Rasvaa 23 g 92 g
Kuitua 3 g 12 g
Energiaa kJ 2 369 9476
Energiaa kcal 566 2265

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Broileri ja kalkkuna

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Leikkaa fileepihvit neljään osaan. Riko munat syvälle lautaselle. Sekoita parmesaani ja korppujauhot sekä mausteet toisella lautasella. Kasta broilerinpalat ensin munaan ja kääntele sitten hyvin parmesaaniseoksessa. Anna kuivahtaa hetki.

Kuumenna pannulla reilu loraus öljyä. Paista broilerinpalat öljyssä kohtalaisella lämmöllä kauniin ruskeiksi 2–3 minuuttia molemmin puolin.

Kypsennä couscous pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää voi, öljy, sitruunamehu yrtit ja mausteet. Anna makujen tekeytyä hetki.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5