Parmankinkku-ruisnapit

1.5.2013
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Parmankinkku-ruisnapit

Ainekset

20 kappaletta
1 20 kpl pieniä ruisnappeja
2 200 g tuorejuustoa (esimerkiksi aurinkokuivattu tomaatti)
3 1 punasipuli
4 kourallinen rucolaa
5 mustapippuria
Pinnalle
1 muutama viipale parmankinkkua
2 mustapippuria
3 rucolaa

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 3 g 53 g
Proteiinia 1 g 22 g
Rasvaa 3 g 65 g
Kuitua 1 g 14 g
Energiaa kJ 187 3737
Energiaa kcal 45 893

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat
Pääruoka-aine Sianliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ohjeet

Lado ruisnapit tarjoiluvadille. Laita tuorejuusto kulhoon ja silppua joukkoon punasipuli ja rucola. Rouhi joukkoon mustapippuria myllystä. Sekoita tasaiseksi.

Laita pursotinpussiin suuriaukkoinen tylla eli pursotinterä. Lusikoi täyte pussiin. Pursota täyte ruisnapeille. Leikkaa parmankinkusta pieniä paloja ja kääri ne ruusukkeiksi. Koristele ruisnapit parmankinkulla ja rouhi pinnalle mustapippuria. Koristele tarjoiluvati rucolalla.

Teksti:
Kuvat: Jami Jaakonen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5