Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Parmankinkku-crostinit

timer-icon15 min
Fork and knife
20 Kappaletta
Fork and knife
20 Kappaletta

Ainekset

1 kpl
Patonki
2 kpl
Valkosipulin kynttä
2 rkl
Oliiviöljyä

Päälle:

3/4 dl
Tuoretta basilikaa
100 g
Pehmeää vuohenjuustoa
Mustapippuria
10 kpl
Ilmakuivattua kinkkuviipaletta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuumenna uuni 225 asteeseen. Leikkaa patongista noin 1 cm:n paksuisia paloja ja aseta ne leivinpaperin päälle uunipellille. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja sekoita öljyyn. Sivele valkosipuliöljyä patongin paloille ja kuumenna niitä grillivastuksen alla muutama minuutti, kunnes patonki saa hieman väriä. Hienonna päällystä varten basilika, sekoita vuohenjuuston kanssa ja mausta mustapippurilla. Puolita ilmakuivatut kinkkuviipaleet pituussuunnassa. Voitele patongin palat ensin vuohenjuustotahnalla ja kierrä päälle ilmakuivattua kinkkua.

Miltä maistui?
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.10.2007
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.