Parmankinkku-crostinit

28.10.2007
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Parmankinkku-crostinit

Ainekset

20 kappaletta
1 1 patonki
2 2 valkosipulin kynttä
3 2 rkl oliiviöljyä
Päälle:
1 0,75 dl tuoretta basilikaa
2 100 g pehmeää vuohenjuustoa
3 mustapippuria
4 10 ilmakuivattua kinkkuviipaletta

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 1 g 16 g
Proteiinia 2 g 42 g
Rasvaa 2 g 49 g
Kuitua 0 g 1 g
Energiaa kJ 140 2807
Energiaa kcal 34 671

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Sianliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuumenna uuni 225 asteeseen. Leikkaa patongista noin 1 cm:n paksuisia paloja ja aseta ne leivinpaperin päälle uunipellille. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja sekoita öljyyn. Sivele valkosipuliöljyä patongin paloille ja kuumenna niitä grillivastuksen alla muutama minuutti, kunnes patonki saa hieman väriä. Hienonna päällystä varten basilika, sekoita vuohenjuuston kanssa ja mausta mustapippurilla. Puolita ilmakuivatut kinkkuviipaleet pituussuunnassa. Voitele patongin palat ensin vuohenjuustotahnalla ja kierrä päälle ilmakuivattua kinkkua.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5