Paraguayo-persikkahilloke

8.6.2018
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Paraguayo-persikkahilloke

Litteä paraguayo eli donitsipersikka on maukas ja makea hedelmä. Kiehauta siitä herkullinen hilloke juustopöytään tai vaikka lettukesteihin.

Ainekset

1 10 kpl (800 g) paraguayoa eli donitsipersikkaa
2 1 sitruuna
3 2 dl hillo-marmeladisokeria
4 1 - 2 dl vettä

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 233 g
Proteiinia 9 g
Rasvaa 3 g
Kuitua 18 g
Energiaa kJ 4306
Energiaa kcal 1029

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton, Kasvis, Vegaani
Ruokalajit Lisäkkeet
Ruokatyypit Säilöntä

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

  1. Huuhtele persikat, halkaise ne ja poista kivet. Pilko persikat noin 1 cm:n kuutioiksi.
  2. Pese sitruuna. Vuole kuoresta kuorimaveitsellä neljä ohutta suikaletta. Purista sitruunan mehu.
  3. Laita hedelmät, sokeri ja 1 dl vettä kattilaan. Keitä hiljalleen, välillä sekoittaen 5–10 minuuttia, kunnes hedelmät pehmenevät. Kuori pinnalle muodostuva vaahto pois. Lisää vettä tarvittaessa.
  4. Lusikoi hilloke kiehuvassa vedessä desinfioituihin lasitölkkeihin ja säilytä jääkaapissa. Hilloke säilyy hyvänä muutamia viikkoja.
Teksti:
Kuvat: Panu Pälviä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5