Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Paputäyte

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Sipuli
3 kpl
Valkosipulinkynttä
1 rkl
Öljyä
3 kpl
Isoa tomaattia
1 kpl
(285 g) papusekoitusta
1 kpl
(285 g) kikherneitä
3 tl
Tacomaustetta
1/2 tl
Suolaa
1/2 tl
Mustapippuria
Persiljasilppua

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori tomaatit. Tee tomaatteihin pieni viilto, kasta ne hetkeksi kiehuvaan veteen ja vedä kuori pois. Silppua tomaatit. Silppua sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipuleita hetki öljyssä. Lisää tomaatit ja keitä jonkin aikaa. Lisää pavut ja herneet, mausteet ja tarvittaessa tilkka vettä. Anna kiehua pari minuuttia. Silppua pinnalle persiljaa. Tarjoa esim. nyhtöbroilerin ja tortillojen kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 18.6.2014
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

81

339

3,8 g

0,3 g

7,0 g

2,5 g

3,0 g

2,8 g

0,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Valkosipulinkynttä,

3 tl Tacomaustetta,

0,5 tl Suolaa,

0,5 tl Mustapippuria,

Persiljasilppua.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli