Paputahna

20.2.2012
2 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Paputahna

Ainekset

7 annosta
1 1 prk (400/ 265 g) ruskeita papuja
2 1 murskattu valkosipulinkynsi
3 2 rkl sitruunamehua
4 0,5 tl jauhettua juustokuminaa
5 0,25 tl cayennenpippuria
6 ripaus suolaa
7 2 rkl oliiviöljyä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 15 g 105 g
Proteiinia 8 g 59 g
Rasvaa 4 g 31 g
Kuitua 8 g 57 g
Energiaa kJ 561 3925
Energiaa kcal 134 938

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Lisäkkeet, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Huuhtele ja valuta purkkipavut. Soseuta pavut tehosekoittimessa tasaiseksi massaksi. Lisää loput aineet ja soseuta tasaiseksi levittyväksi tahnaksi. Tarjoa leivän päällä.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: pavut
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5