Papusalsa

15.6.2009
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Papusalsa

Ainekset

4 annosta
1 1 prk (400/265 g) ruskeita papuja
2 1 pussi (200 g) pakastemaissia
3 1 limetin mehu
4 1 rkl oliiviöljyä
5 suolaa
6 1 tl mietoa chilirouhetta
7 2 kevätsipulinvartta tai nippu hienonnettua ruohosipulia
8 4 rkl hienonnettua persiljaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 39 g 156 g
Proteiinia 16 g 64 g
Rasvaa 6 g 22 g
Kuitua 16 g 65 g
Energiaa kJ 1 142 4569
Energiaa kcal 273 1092

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Lisäkkeet, Helpot & nopeat, Edullinen
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Valuta pavut ja kaada kulhoon. Sekoita joukkoon maissit, limetin mehu, öljy ja suola ja chilirouhe. Lisää joukkoon hienonnetut sipulinvarret ja persilja ja sekoita. Tarjoile kasvis- tai liharuokien lisäkkeenä.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: pavut salsa
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5