Papukeitto

10.11.2006
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Papukeitto

Ainekset

4 annosta
1 2 rkl öljyä
2 2 sipulia
3 150 g valkokaalia
4 1 l vettä
5 1 kasvisliemikuutio
6 1 prk tomaattimurskaa
7 1 rkl pizzamaustetta
8 0,5 tl sitruunapippuria
9 1 tl currya
10 0,5 tl suolaa
11 4 dl valkoisia keitettyjä papuja
12 2 rkl tomaattisosetta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 19 g 77 g
Proteiinia 8 g 31 g
Rasvaa 8 g 32 g
Kuitua 8 g 31 g
Energiaa kJ 761 3045
Energiaa kcal 182 728

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Keitot
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Papujen keittäminenLiota papuja vedessä yön yli. Käytä kerralla koko pussi. Kaada liotusvesi pois ja keitä papuja puhtaassa vedessä tunti. Kaada vesi pois ja käytä kypsät pavut keittoon. Ylimääräiset pavut kannattaa pakastaa, jotta ne ovat nopeasti käytettävissä seuraavalla kerralla.Keiton valmistaminenKuori ja paloittele sipuli. Leikkaa kaali paloiksi. Kuumenna öljy kattilan pohjalla. Kuullota paloiteltu sipuli ja kaali kattilassa. Lisää vesi ja kasvisliemikuutio. Kuumenna. Lisää tomaattimurska ja -sose sekä mausteet. Keitä 10 minuuttia. Lisää kypsät pavut. Kuumenna.

© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5