Papudippi

21.2.2014
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Papudippi

Ainekset

1 1 prk (400 / 260 g) kidneypapuja
2 1 - 2 valkosipulinkynttä
3 2 rkl limetti- tai sitruunamehua
4 2 rkl öljyä
5 1 rkl maustamatonta jogurttia
6 1 tl hunajaa
7 0,5 tl suolaa
8 0,5 tl mietoa chilirouhetta
9 0,5 tl juustokuminaa
10 persiljasilppua

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 109 g
Proteiinia 58 g
Rasvaa 31 g
Kuitua 56 g
Energiaa kJ 4031
Energiaa kcal 963

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Munaton, Kasvis
Ruokalajit Lisäkkeet, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Valuta pavut siivilässä ja huuhtele kylmällä vedellä. Pane ainekset monitoimikoneeseen tai tehosekoittimeen ja jauha tahnaksi. Ripottele pinnalle persiljasilppua. Tarjoa dippi juurestikkujen tai nachojen kanssa tai leivän päällä.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: dippikastike pavut
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5