Papu-sipulisalaatti

21.1.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Papu-sipulisalaatti

Ainekset

1 2 prk (a`250 g) säilöttyjä ruskeita papuja
2 3 - 4 tomaattia
3 1 - 2 sipulia
4 pala purjoa
5 1 - 3 valkosipulinkynttä
Kastike:
1 1 dl oliivi- tai rypsiöljyä
2 0,3 dl viinietikkaa
3 0,5 tl suolaa tai yrttisuolaa
4 ripaus sokeria ja mustapippuria
5 (1 tl kuivattua tai 1 rkl tuoretta basilikaa)

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 214 g
Proteiinia 114 g
Rasvaa 99 g
Kuitua 115 g
Energiaa kJ 9257
Energiaa kcal 2212

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Lisäkkeet, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Huuhdo ja viipaloi tomaatit. Silppua sipuli. Leikkaa purjo ohuiksi renkaiksi.Yhdistä kaikki ainekset. Lisää säilötyt pavut ja mausta seos mieleiseksesi puristetuilla valkosipulinkynsillä.Sekoita kastike ja kaada salaatin päälle. Sekoita. Peitä salaatti kelmulla ja nosta jääkaappiin maustumaan muutamaksi tunniksi.Sekoita vielä kerran ennen tarjoamista.

Teksti:
Kuvat: Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
© SOK
Avainsanat: pavut purjo tomaatti
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5