Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Papu-perunasalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
(400/265 g) ruskeita papuja
6 kpl
Keitettyä perunaa
1 kpl
Omena
Pala purjoa
1 kpl
Punasipuli
2 rkl
Oliiviöljyä
1 rkl
Sitruunanmehua
1 tl
Yrttisuolaa
1 tl
Timjamia
Nippu persiljaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Huuhtele ja valuta pavut huolellisesti. Kuori jäähtyneet perunat ja leikkaa ne lohkoiksi. Pese ja leikkaa omenat, purjo ja punasipuli viipaleiksi. Sekoita öljystä, sitruunanmehusta ja mausteista kastike. Nostele ainekset kulhoon ja valuta kastiketta päälle. Anna hetken aikaa maustua viileässä. Hienonna tarjoiltaessa pinnalle persiljaa.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 21.1.2005
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.