Papu-pekonitacot

27.10.2007
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Papu-pekonitacot

Ainekset

6 annosta
1 6 kpl tacokuoria
2 140 g pekonikuutioita
3 1 punasipuli
4 1 prk (400 g) ruskeita papuja
5 1 tl jeeraa eli juustokuminaa
6 0,5 tl oreganoa
7 0,5 tl kanelia
8 1 rkl punaviinietikkaa
9 1 dl vettä
10 100 g cheddar-tuorejuustoa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 33 g 199 g
Proteiinia 20 g 118 g
Rasvaa 14 g 86 g
Kuitua 15 g 88 g
Energiaa kJ 1 433 8597
Energiaa kcal 342 2055

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Sianliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Ruskista pekonikuutiot kuumalla pannulla. Kuori ja kuutioi punasipuli ja lisää ruskistuksen loppuvaiheessa. Valuta pavut liemestään ja lisää joukkoon. Mausta jeeralla, oreganolla, kanelilla ja punaviinitetikalla. Lisää vesi ja keitä miedolla lämmöllä, kunnes neste on haihtunut. Lusikoi paputäyte tacokuoriin ja lusikoi päälle tuorejuustonokareita. Aseta tacot leivinpaperin päälle pellille ja kuumenna muutama minuutti. Tarjoa lämpiminä.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5