Papu-oliividippi ja naposteluvihannekset

25.7.2008
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Papu-oliividippi ja naposteluvihannekset

Ainekset

4 annosta
1 1 prk (420 g/280 g) valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
2 0,5 dl vihreitä oliivirenkaita
3 2 rkl tuoretta persiljaa
4 1 rkl oliiviöljyä
5 1 valkosipulin kynsi
Lisäksi:
1 erilaisia pilkottuja vihanneksia ja kasviksia: kurkkua, varsiselleriä, porkkanaa jne.

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 12 g 49 g
Proteiinia 6 g 22 g
Rasvaa 6 g 22 g
Kuitua 6 g 22 g
Energiaa kJ 499 1995
Energiaa kcal 119 477

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Lisäkkeet, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Kastikkeet
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Valuta ja huuhtele pavut liemestään. Valuta oliivirenkaat. Soseuta ne persiljan kanssa sauvasekoittimella kulhossa. Lisää oliiviöljy. Kuori ja murskaa valkosipulinkynsi joukkoon. Tarjoa dippi naposteluvihannesten kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: dippikastike oliivi pavut
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5