Papu-juustosalaatti

21.7.2011
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Papu-juustosalaatti

Ainekset

4 annosta
1 100 g fetajuustokuutioita
2 1 prk (á 425/285 g) valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
3 250 g kirsikkatomaatteja
4 1 ruukkusalaatti
5 1 pieni sipuli
6 1 dl paahdettuja ja suolattuja cashewpähkinöitä
Kastike:
1 1 valkosipulinkynsi
2 3 rkl oliiviöljyä
3 1 rkl balsamiviinietikkaa
4 ripaus mustapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 15 g 61 g
Proteiinia 12 g 48 g
Rasvaa 23 g 92 g
Kuitua 6 g 26 g
Energiaa kJ 1 326 5305
Energiaa kcal 317 1268

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Lisäkkeet, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Valuta juusto. Valuta ja huuhtele valkoiset pavut. Puolita kirsikkatomaatit ja revi salaatti. Kuori ja hienonna sipuli. Sekoita salaatin ainekset keskenään. Kuori ja murskaa valkosipulinkynsi kastiketta varten. Sekoita kastikkeen ainekset ja kääntele kastike salaatin joukkoon.

© SOK
Avainsanat: feta fetajuusto
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5