Paprikakeitto

27.6.2007
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Paprikakeitto

Ainekset

4 annosta
1 1 oranssi paprika
2 1 keltainen paprika
3 1 punainen paprika
4 1 sipuli
5 2 valkosipulin kynttä
6 2 rkl öljyä
7 500 g tomaattimurskaa
8 2,5 dl vettä
9 1 suolakurkku
10 200 g maustamatonta (kevyt) tuorejuustoa
11 1,5 rkl piparjuuritahnaa
12 1 tl basilikaa
13 0,5 tl mustapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 15 g 59 g
Proteiinia 6 g 24 g
Rasvaa 15 g 60 g
Kuitua 5 g 19 g
Energiaa kJ 919 3675
Energiaa kcal 220 878

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Keitot
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Pese ja paloittele paprikat. Kuori ja paloittele sipuli ja valkosipuli. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota kasviksia noin 10 minuuttia. Lisää tomaattimurska ja vesi. Kuutioi suolakurkku ja lisää kattilaan. Keitä noin 5 minuuttia. Soseuta keitto sauvasekoittimella ja lisää joukkoon tuorejuusto ja mausteet. Kuumenna, mutta älä enää keitä.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: kasviskeitto paprika
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5